Pengikut

atas

Selasa, 5 Julai 2011

Bukti Pemimpin2 ini menyembah Syaitan

Penduduk bumi sudah mececah hampir 7 billion org.”majoritinya” beragama islam selebihnya kristian Buddha hindu yahudi dan lain2 agama serta ada juga yg tidak beragama “free thinker” tapi tahukah anda wujud segolongan manusia yg menyembah syaitan!!! Dulu Malaysia juga pernah dikejutkan dgn golongan ini yg dikenali sbgi blackmetal tetapi itu belum dahsyat lg sebenar beberapa ketua Negara kuasa besar juga menyembah syaitan!!! X percaya... mmg sukar nak percaya... tapi byk bukti2 yg menunjukkan mereka khasnya presiden Amerika bukan beragama kristian tetapi sebenarnya menyembah syaitan!!!!

Beberapa ketua Negara kuasa besar serta org berpengaruh sejak dulu lagi bekumpul secara rahsia dan berkala iaitu setiap bulan julai di bohemian grove.... apa yg dibincangkan disana tidak diketahui yg pasti wartawan Alex jones telah berjaya merakam persembahan pelik pada pertemuan ini kelihatan seolah satu ritual berlatarbelakang patung burung hantu... benarkah presiden Amerika dan beberapa pemimpin serta tokoh2 terkemuka dunia menyembah syaitan dan menunggu kemunculannya pemimpin mereka iaitu “dajjal”...?


  


George bush merupakan salah seorang ahli kelab Skull and Bones AKA bohemian grove dan David Gergen penasihat kepada 4 presiden u.s juga mengaku... cuba perhatikan dialognya dalam video tadi..


Pengacara : You both belong to skull and bone the secret society???
George bush: So secret that we can't talk about... first af all i got the nominee

David gergen: I'm a happy member of the bohmian grove...


dia juga mengaku ke bohemian grove cuba pehatikan dialog ini


David Gergen: I are you a christ?? there are "no tresspassing" sign... I have been there before...


Jadi apa pendapat anda mereka tidak menafikan ahli Skull and Bone dan berkumpul di bohemian grove cuma jika anda membuat sedikit kajian mereka cuma menafikan "ritual" dengan menyatakan hanya persembahan "biasa" tetapi tidakkah anda pelik org2 yg super rich kaya giler... sanggup masuk hutan untuk terlibat dalam persembahan ala2 cam ritual tetapi kata mereka cuma "persembahan teater".

Mutiara Kata

1.Perang umpama permainan catur (chess) target utama adalah "The KING" tewasnya ia maka tamatlah permainan.

2.Strategi yang baik adalah mengecilkan musuh kerana matlamat "The KING"adalah memenangi permainan dia tidak peduli berapa ramai askarnya mati.

3.Tumpukan pada ketuanya!!! mati ketuanya askarnya akan hilang arah bagai kambing yg tiada pengembalanya.

4.Perkara yang paling penting dalam peperangan adalah mengenali musuh.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan